15-12 2 daagse Koppel De Alm-Bakkerskil dag1

Ik kan iedereen een vergunning aanraden van HSV Groot-Woudrichem. In deze omgeving hebben verschillende visclubs zich verzameld en zijn samen gegaan in 1 grotere vereniging, Groot Woudrichem dus.
Als je lid bent van deze vereniging heb je gigantisch veel interessante vismogelijkheden met allerlei verschillende soorten prachtige viswateren waar bovendien nog steeds redelijk vis gevangen wordt, en dat het hele jaar rond.

Vandaag dus de eerste dag van een kleine 2-daagse. Deze eerste dag visten we op De Alm, een van die schitterende viswateren waarover ik het had.
Het gehele jaar wordt hier redelijk vis gevangen. Precies waar is afhankelijk van de tijd van het jaar. Waar in de zomer vaak zeelten onderdeel zijn van de vangsten daar gaat het nu meer om voorn en ook soms blieken.

Koppelmaat Lucien de Rade en ik lootten net rechts van de loopbrug en dat is een plek met mogelijkheden, maar goed die zijn er hier zoveel.
We hebben het hier over een smal watertje waar op sommige plekken allerlei begroeiing is aan de overzijde van het water.
Aan die overzijde is het vissen dus wat “tricky” soms met allerlei overhangende takken, speciaal als je er daarvan vooraf een over het hoofd ziet zoals ik vandaag.

We hadden een leuke visdag en vingen uiteindelijk ruim 7 kilo aan vooral kleine voorn en ook wel enkele blieken. Niet slecht, maar niet genoeg om hiermee te winnen. We werden 4e daarmee.
Tja, dit zijn maar kleine wedstrijdjes maar die zijn zo leuk om te vissen wanneer er veel goede vissers aanwezig zijn zoals hier.

Arjan Klop en Cees Vos wonnen vandaag met ruim 9 kilo aan vooral voorn.
Voor ons was 4 punten eigenlijk teveel. Het zal beter moeten komende donderdag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *