1e Topcompetitie-week-end

Van dit soort dagen wordt ik nooit zo vrolijk. Ik kijk al meer dan vaak genoeg naar viswedstrijden en zelf een keer vissen zou beter zijn geweest.
Toch zie je altijd ook weer leuke dingetjes. Hoogtepunt van het week-end was voor mij de overwinning van Berjan Bruggink bij de U18 categorie. Een nieuweling die meteen zo’n wedstrijd wint vind ik altijd al speciaal maar dit ventje is nog zo jong. Prachtig!
Verder werd er eigenlijk verassend goed gevangen. De zondag was zelfs de beste wedstrijd daar van de laatste twee jaar volgens mij. Prachtige grote brasems werden er gevangen.
Het wordt nu echt tijd dat ik weer zelf ga vissen en daar ga ik morgen mee beginnen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *