23-1 Drimmelen Jachthaven

Ondanks de slechte vangsten hier gedurende al de gehele winter ging ik toch weer met volle moed hierheen.
Hoe je t ook wendt of keert, als er in ieder geval nog wat aanbeten te krijgen zijn dan is het nog altijd een visserij. Tot op heden lukte dat dan altijd nog wel, alleen zijn de visjes super klein.
Natuurlijk, zoals iedere visser vang ik ook liever grotere vissen. Toch kan ik me nog wel “zetten” voor dit soort moeilijke visserij.

Tsja, ik kan niet anders zeggen als dat het vanmiddag allemaal gewoon dramatisch was. Ik hoop maar dat het te maken had met de hele koude afgelopen week want anders weet ik het ook niet meer.
Er werd nu dramatisch slecht gevangen. Echt dramatisch!!

Ik lootte dezelfde plek als waar ik ook 2 weken geleden zat, een plaats op de oever in de hoek bij Botenverhuur Diepstraten, eigenlijk tussen de 2 kantsteigers in. Normaal zeker geen slechte plek.
Ik heb gewoon geen enkele beet gehad vanmiddag en datzelfde gold voor de meeste vissers in de sektor.
Henk kokke won met 2 zwartbekgrondels dit vak, en verder was er nog precies 1 zo’n grondeltje gevangen. Te triest voor woorden natuurlijk.
In het andere vak was het niet veel beter maar daar waren in ieder geval nog 3 vissers met vangst. Howw!! Dramatisch.

Zo zonde dit. Verschillende vissers hadden nog hoop vooraf dat met het koude weer van afgelopen week nog wat vis de haven zou binnen trekken. Waar moeten die echter vandaan komen. Ook op de rivier zelf wordt nog niet een visje gevangen. Waarom?? Dit stuk rivier is totaal visloos op dit moment. Ongelooflijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *