Wedstrijden

1-3 Drimmelen Jachthaven

Vanmorgen waren er hier weer gewoon bijna 30 man aan de waterkant. Logisch ook, er wordt nog steeds uitstekend gevangen hier.
De grootte van de vissen is misschien dan wel niet enorm, de hoeveelheden maken dat ruimschoots goed.

We vissen hier altijd maar 3 uurtjes en dan vind ik een gewicht van boven de 10 kilo niet bepaald slecht. Nou dat was toch echt het gewicht wat Lucien de Rade nodig had om hier te winnen vandaag.

Ik lootte zelf pal onder aan het aanloopsteiger bij cafe Watersport. In tegenstelling tot eerder deze week zag je daar nu geen visje meer rond zwemmen trouwens.
Ik zat pal achter het eerste dwarssteiger op een plek waar ik anderhalve week geleden ook zat en toen het vak won met ruim 11 kilo. Vandaag ging het echter allemaal veel en veel moeilijker.
Het is hier echt moeilijk om de juiste visplek te bepalen want werkelijk nergens vind je ook maar iets dat lijkt op een gelijke bodem.
Met het afgaande water van vanmorgen durfde ik niet echt al te kort bij het steiger te vissen. Moeilijk allemaal. Na een redelijk begin werd het allemaal bijzonder moeizaam en ik had zelfs een periode dat ik amper een visje kon haken.

Tegen het einde van de wedstrijd kwam er wel wat meer lijn in maar toen waren de vissen veel te klein gemiddeld.
Uiteindelijk ving ik 5560 gram, een 3e plek in mijn vakje. Niet genoeg voor de prijzen. Verderop het steiger waren gewichten van ruim 7 kilo en ook nog een 6 en een halve kilo baarzen.

Gemiddeld was er overal best goed gevangen en al met al is het een schitterende viswinter geweest hier.
Die viswinter duurt hier overigens nog tot 15 maart. Daarna wordt het hier echt veel te druk om nog te kunnen vissen.
Ik denk dat alle statistieken hier van de laatste jaren wel verbeterd zijn de afgelopen maanden. Prachtig!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *