Internationaal Wedstrijden

10-6 TRAINING VOOR WK FEEDER WATERSPORTBAAN GENT BELGIE

Vandaag weer iets geheel anders. De feedervissers zijn inmiddels volop aan het trainen voor het komende W.K. dat op 7 en 8 Juli aanstaande gehouden gaat worden.
In April hebben we hier een tweedaagse wedstrijd gevist met eigenlijk matige vangsten en het ziet er op dit moment nog niet bepaald naar uit dat die vangsten zich nu verbeteren, integendeel.
Het ziet er me naar uit dat er niet veel is veranderd aan de visserij van toen en dat had ik eigenlijk wel verwacht. Ook hier is de visserij er de laatste jaren nu niet bepaald beter op geworden. Waar je vroeger volop kleine vis en ook volop brasems zag vangen overal op het parkoers is het nu wachten op een enkele vis. Die vissen zijn dan wel ook aanmerkelijk groter. Brasems en een enkele giebel, daar zal het om gaan straks.
Het zal zaak zijn om een goed tactisch plan te “smeden” en een beetje geluk zal hier ook van enorm belang zijn. Het gaat wel even een verschilletje maken of je in het linkse vak een of twee dagen vlakbij het riviertje loot dat het water kruist, of er juist ver vandaan. Hier heb je namelijk zowat de beste en de slechtste plaatsen langs het parkoers in 1 vak.
De jongens trainen nog komend week-end en dan wordt het water gesloten tot de officiele trainingsweek. Zelf ga ik me nu eerst druk maken over het komende E.K. in Merida. Daar gaat wel een berg vis gevangen worden denk ik. Ik houd jullie op de hoogte.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *