Wedstrijden

13-12 Landsmeer Noord-Hollands Kanaal Koppel

Het Noord Hollands Kanaal is volgens mij op dit moment met afstand het beste viswater van Nederland. Ongelooflijk hoe goed hier telkens weer wordt gevangen, en dat werkelijk over kilometers parkoers.

Weinig voorns hier maar daarvoor in de plaats wel veel kleine brasem. Een totaal andere visserij dan in de jachthavens maar wat geeft het?? Heel veel goede vissers aan de waterkant die allemaal heel ruim uit elkaar zitten en daarbij ook nog volop vis. Wat wil een visser nog meer??

Er werd vandaag weer gewoon prima gevangen. Meer als 30 kilo om de wedstrijd te winnen vandaag. Waar maak je dat nog mee??

Het andere vak werd gewonnen met 26655 gram, dat was het vak waarin ook Simon vd Kolk en ik hadden geloot. Verder waren er nog een 25 en een 22 kilo en werden wij 4e met het hoogste van een serie 19 kilo+ gewichten. Wij hadden 19800 gram, 69 vissen die dus gemiddeld te klein waren vandaag.

Wel heerlijk gevist trouwens op een qua weer werkelijk unieke dag voor deze tijd van het jaar. Totaal geen zuchtje wind, dat zie je toch niet vaak nu??

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *