Wedstrijden

15 en 16-6 Feederinterland Belgie-Duitsland-Nederland Westdorpe Kanaal Gent-Terneuzen

We hadden deze Interland natuurlijk bewust hier en nu gepland. Iedereen was hier toch nu aanwezig, alle plekken waren al een aantal dagen aangevoerd, kortom hoe kon je ooit een beter beeld krijgen van dit water in vergelijking met de situatie bij het komende WK Feedervissen??

Bovendien zijn zowel Belgie als Duitsland landen waarmee we bijzonder goede banden onderhouden in de Feedervisserij. Ook voor hen bood dit natuurlijk de mogelijkheid om dit water nog eens extra te bekijken zo net voor het komende WK. Prima toch?

Ik had eerlijk gezegd verwacht dat er nu verbeterde vangsten zouden zijn maar eigenlijk bleek het tegendeel, en dat terwijl we het stuk parkoers hadden uitgekozen dat zich het meest had verbeterd op de tweede dag van de Feederchallenge van gisteren.
Op dat gebied blijft dit water me verbazen trouwens. Absoluut helemaal niks is hier goed in te schatten zo blijkt telkens weer.

Er werd dus ronduit slecht gevangen maar o.k., dat zou ook wel eens de realiteit kunnen zijn van tijdens het komende WK. Het was dan ook een prima wedstrijd om te vissen.
Deze wedstrijd werd gevist met teams van 10 vissers en uiteindelijk wonnen wij de wedstrijd voor Belgie en Duitsland dat 3e werd. Je zou onze overwinning een echte teamoverwinning kunnen noemen want de beste Individuele prestaties werden vooral geleverd door Belgische en Duitse vissers.

Dit waren al met al vooral 4 erg leerzame dagen en een prima voorbereiding op het komende WK Feedervissen. Ik heb in ieder geval het gevoel eraan over gehouden dat we er met zijn allen echt alles aan hebben gedaan.

Ook twee prima overwinningen en dat moet toch vertrouwen hebben gegeven bij onze vissers.
Ik heb het gevoel dat we klaar zijn voor het komende WK maar voordat het zover is komen er eerst nog een paar andere mooie uitdagingen. In het dobbervissen wel te verstaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *