Wedstrijden

17-2 Drimmelen Jachthaven

De gehele winter al is het vissen me prima vergaan. De laatste wedstrijden echter begint “de klad” erin te komen.
Vandaag lootte ik nummer 1 en dat is hier al de derde keer geloof ik deze winter. Hoe stom het ook mag klinken, nummer 1 is bijna altijd een heel matig nummer hier in deze haven.

De nummers stonden zo dat ik pal tegen de oever kon vissen pal tegen een van de trapjes die hier tegen de oever hagen.
Op dit nummer is best wat vis te vangen vaak, het probleem is alleen dat andere nummers in dit vak gewoon vrijwel altijd veel beter zijn.

Iedereen die ik kon zien in mijn vak begon onmiddelijk na het begin vis te vangen, zelf moest ik een hele tijd op mijn eerste aanbeet wachten.

Na ongeveer een uur begon ik eigenlijk heel goed te vangen dus een lekkere visdag zat er in ieder geval al zowieso in, totdat de bewoner van de boot zijn honden ging uitlaten, even later weer terug kwam, toen weer weg ging, er net even later iemand naar hem kwam zoeken die eerst dacht dat er niemand aan boord was en dus weer weg ging waarna hij weer werd terug geroepen.
Iedere keer dat dit gebeurde “hing” er pal boven mijn dobber iemand op die trap en laten we zeggen dat vooral de “bezoeker” weinig moeite deed om voorzichtig te zijn.

Howww!!! Nooit geen beet meer gehad dus. Mateloos irritant maar ook een onderdeel dat behoort bij het havenvissen soms. Een enkele keer (althans dat hoop ik) overkomt je zoiets.

In de korte tijd dat ik vis ving had ik toch nog zowat 4 kilo bij elkaar gesprokkeld en 8500 gram was genoeg vandaag om dit vak, en ook de wedstrijd, te winnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *