Internationaal Visclinics

18-6 Beet Method-feeder Clinic Vijvers Blauwmolen Nieuwrode Belgie

Wat is dit toch altijd leuk werk om te doen!! Deze clinics zijn ook echt de moeite waard, al zeg ik het zelf.
Bijna iedere dag die we zo hebben georganiseerd is uitgemondt in een heerlijke visdag en, voor de rekenaars onder ons, alleen al het sponsorpakket dat wordt verstrekt door de firma Van den Eynde, heeft een waarde die de kosten voor deze dag overstijgt.

Er is altijd een zo kort mogelijk “theoretisch” begin van de dag waarbij de grondbeginselen van deze specifieke visserij worden uitgelegd.
Daarna is het op naar het water en vissen maar.

Er zijn allerlei vissers van verschillend niveau aanwezig op zo’n dag. Op deze dag was het opvallend hoeveel “gevorderde” vissers er waren. Die mensen behoefden weinig aandacht op zich. Ik ben ervan overtuigd dat ze vaker op deze manier vissen als ik zelf doe!
Die mensen vingen trouwens allemaal een prachtige hoeveelheid vis. Veel brasems en later op de dag ook aardig wat karpers trouwens.

Het was voor iedereen een prachtige dag. Wat een prachtige vijvers liggen hier! Tja, logisch dat het hier vaak vol zit, als je veel vis wilt vangen is dit een van de beste plaatsen waar ik al ben geweest.

Het leuke op zo’n dag is altijd wanneer ook de wat minder ervaren vissers wat vissen weten te haken. Vandaag kon dat allemaal niet beter en geloof me, dan mag zo’n dag voor mij wel 3 dagen duren!

Dat ging echter niet en veel te vroeg moest ik weg. Er wachtte nog een vergadering in de avond.

Dit was in ieder geval een fantastisch geslaagde dag. Om dat te weten hoefde ik alleen maar te kijken naar alle tevreden gezichten langs de waterkant.

Geef je ook eens op wanneer je daar tijd voor hebt!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *