Internationaal Wedstrijden

18-8 Nachtwedstrijd Visvijver ’t Mun Appeltern

Ik geloof niet dat er veel mensen zijn die liever vissen dan ik al zeg ik het zelf. Hoe maf het dan ook misschien mag zijn, ik kon het gewoon niet nalaten om een Nachtkoppel te gaan vissen direct na de prijsuitreiking van de Meerlanden Jeugd.

Aangezien de wedstrijd daar om 20.00 uur begon en de prijsuitreiking in Gent niet voor 19.00 uur was afgelopen kon ik natuurlijk nooit op tijd zijn. Koppelmaat Jan Zekved had in Ton Ruys gelukkig een perfecte “stand in” gevonden voor de eerste twee uren.

Toen ik aankwam begon het al donker te worden dus het opzetten van het materiaal was niet gemakkelijk maar goed.

Vooral Ton had toen ik kwam al goed zijn best gedaan en verschillende karpers gevangen en nadat het donker was moest het bij ons komen van de Method-feeder.
De gehele nacht wisten we regelmatig mooie karpers te vangen maar aan al het gespartel rondom de vijver kon ik wel merken dat we voor een goed resultaat te kort gingen komen. Er werd namelijk bijzonder goed gevangen.

Toen het weer licht werd verwachtte ik nog een heel goed laatste uur maar dat viel behoorlijk tegen. De karpers waren er volop maar aasden gewoon amper nog.

Uiteindelijk vingen we net 70 kilo en dat lijkt veel maar was slechts goed voor een 4e of 5e plek in onze sector. 127 kilo won! Ik moet me vergissen of anders werd er aan de overkant nog meer gevangen. De uitslag weet ik niet precies want ik was gesloopt en ben naar huis gegaan. Normaal doe ik dat niet snel maar ik moest echt wat slapen voor het vertrek naar Friesland voor het WK Dames. Jammer van het gemiste Engelse ontbijt maar wat slaap was me liever.

Een mooie wedstrijd was dit en zeker iets dat voor herhaling vatbaar is. Ik hoop dan wel vanaf het begin daar te zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *