Visclinics

1e Beet-Clinic Method Feeder St Kathelijne Waver Belgie

Vandaag werd deze 1e clinic georganiseerd op de vijver van De Sportvisser in St. Kathelijne Waver. Partners op deze dag waren Van den Eynde en ook wij.

Richard van den Broek en Ikzelf verzorgden deze dag en ik vind dat het een fantastische dag is geworden al met al.
We begonnen de dag met het geven van allerlei info over de method-feedervisserij daar waar dat het best kan, aan de waterkant en met ons eigen materiaal.
De vissen lieten het aardig afweten eigenlijk in het begin maar uiteindelijk werden er toch nog enkele brasems gevangen. Heel veel lijnzwemmers vormden een probleem. De vissen waren er dus wel maar echt azen wilden ze niet.

 
Hierna was het tijd voor de deelnemers om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Al snel werden er hier en daar enkele brasems geland en ook enkele zeelten.
Tijdens de lunch was er nog wat extra info over het bereiden van pellets en de “knooploze knoop” waarna de deelnemers weer gingen vissen.
De gehele tijd was er dan de gelegenheid voor vragen en tips van Richard en mij als begeleiders.
De vissen beten niet super misschien, toch werd het een prachtige dag die volgens mij ontzettend goed is ontvangen door alle betrokkenen.
Ik zag aan het einde van de dag tenminste alleen blije gezichten.
De “goodie”-dozen werden ook prima ontvangen. Iedere deelnemer ontving zo’n doos met daarin verschillende spullen die voor deze visserij geschikt zijn en ook wat sponsor-spullen.

 
Op zo’n dag kun je echt de basistechniek verbeteren van de mensen die bijvoorbeeld nog niet zo geweldig kunnen werpen. Wanneer ik dan wat later zo iemand een stuk beter zie werpen en ook vangen dan is mijn dag in ieder geval al geslaagd.
In September volgt er nog een tweede clinic. Die wordt georganiseerd op de vijvers van ’t Mun in Appeltern. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus wanneer U belangstelling heeft hiervoor zou ik snel boeken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *