Wedstrijden

2-1 Drimmelen Jachthaven

Allereerst wil ik langs deze weg eerst alle lezers (en iedere keer weer verbaas ik me erover hoeveel er dat zijn) een Gelukkig, Voorspoedig en vooral Gezond 2015 toewensen met als het even kan zoveel mogelijk vis.

Vanmiddag waren er hier gewoon weer bijna 40 vissers. Bij zoveel deelname valt het niet mee om alle deelnemers ook op vis te zetten.
Tja dat is niet anders natuurlijk. Ik weet dat de organisatie doet wat men kan daarvoor en meer is gewoon niet mogelijk.

Ik mocht de laatste weken niet klagen over mijn loting maar vandaag was ik aan de beurt. Ik lootte een van de nummers op het steiger van vd Heuvel en wist meteen dat dit een moeilijke onderneming ging worden.

Om een lang verhaal kort te houden. In dit vak werd het een wedstrijd waar het om slechts enkele zwartbek grondeltjes zou gaan.

Zelf ving ik geen enkele vis, en dat na toch een keer of 10 een beet te hebben gehad. Ik kreeg die beten gewoon niet verzilverd. Arie Roubos won dit vakje met 6 zwartbek grondels.

In andere vakken was wel aanmerkelijk beter gevangen maar wel iets minder dan we hier de laatste weken gewend zijn. Het is toch wel te zien dat er vaak gevist is de laatste weken. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *