Wedstrijden

2-11 Huizen Haven Serie Bouke vd Ploeg

Eindelijk weer lekker zelf vissen. Het leek afgelopen week wel de week voor de opening van een nieuw visseizoen van vroeger. Al mijn vrije tijd gespendeerd aan het maken van lijntjes, het lakken van dobbertjes, het trekken van nieuwe elastieken enzovoorts. Aan mijn materiaal mocht het in ieder geval niet liggen.

Ik was benieuwd wat we hier zouden gaan vangen. Ik had gehoord over mensen die geen beet kregen dus ik was vooraf er zeker niet gerust op om eerlijk te zijn.

De vangsten bleken uiteindelijk enorm mee te vallen. Misschien was dit wel een van de betere wedstrijden hier van de laatste paar jaar. Ik heb vorig jaar niet veel winnende gewichten gezien in Individuele wedstrijden van boven de 10 kilo, nu werd het bijna 13 kilo voor Bep de Bruin om zijn vak, en de wedstrijd te winnen. In dat vak was 9 kilo nodig voor een prijs. In het andere vak waren er ook 3 gewichten van boven de 10 kilo en met daarbij bijna voor iedereen best goed vis.

Al met al een heel goed begin van de winter voor me. Ik werd 3e in mijn vak met 10100 gram. Geen verkeerd gewicht + vooral heerlijk gevist en zo’n 100 voorns gevangen. Wat kan dit soort visserij toch mooi zijn vaak!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *