Tips & Techniek

20-3 Info avond HSV Goeree

Ik had hier al eens eerder een avond verzorgd die betrekking had op het feedervissen en men was daar blijkbaar tevreden over toen. Zo kwam het dat men me nog een keertje terug vroeg om nu een avond over het dobbervissen te verzorgen.

Dit zijn bijna altijd perfecte avonden al zeg ik het zelf. Ik kan met recht zeggen dat meestal de toehoorders wel redelijk tevreden huiswaarts keren aan het einde van zo’n avond. Nu zou het natuurlijk ook wel een beetje triest zijn als ik niet heel wat kon vertellen over allerlei aspecten van het wedstrijdvissen. Ik zit nu eenmaal al ruim 40 jaar heel intensief in dat wereldje.

Ook nu werd het een prima avond. Je ziet vaak dat een “voetbalavond” de belangstelling wel iets drukt en dat was vandaag niet anders maar het gaat me altijd om de mensen die wel aanwezig zijn.
Het voordeel van een wat meer kleinschalige groep is bovendien dat in zo’n geval “het gesprek” altijd iets vloeiender op gang komt. De drempel om me iets te vragen ligt dan bovendien altijd net iets lager.

Het werd een prima avond wat mij betreft. Bovendien zijn de mensen van HSV Goeree ook nog eens hele goede gastheren.
Mochten er meer belangstellende verenigingen zijn voor dit soort avonden, neem even contact op via deze site.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *