Internationaal

21 t/m 23-11 Rome Fips ed. Technische commissievergadering

Ik ga er maar niet al teveel over schrijven hier. Dit is een week-end van veel gepraat en luisteren in verschillende talen door elkaar. Het hoofdkantoor van Fipsas, de Italiaanse Nationale hengelsportfederatie is altijd de plaats van handeling.

Om een lang verhaal kort te houden, tijdens deze vergadering worden eventueel te vervangen regels (of nieuwe) besproken en aangepast.
Ook worden hier de Internationale kampioenschappen besproken en toegekend eventueel aan de landen die zich als organisator hebben aangeboden. Al met al in zoverre een zwaar week-end dat de agenda altijd weer overvol is en dus er altijd eigenlijk tijd te weinig is.

Er komen verschillende mooie WK’s en EK’s aan in ieder geval. In 2016 het WK in Plovdiv, Bulgarije, prachtig! Niet te vergeten ook een EK in ons land en ook nog een WK in BelgiĆ«. Mooie tijden dus!

Ben overigens eens benieuwd of we ook echt voor het EK in Wit Rusland gaan aankomen komend jaar. Er zijn in ieder geval nu wat eisen gesteld richting de organisatie daar. Het moet natuurlijk wel mogelijk zijn voor alle teams om daar ook echt, en dat wel met al het noodzakelijke materiaal, te kunnen geraken.

Van de andere kant gezien, de vissers uit dat land moeten ieder jaar weer zelf ver reizen en hebben dan ook altijd visa nodig natuurlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *