Wedstrijden

21 t/m 25-7 Meerlanden Jeugd Silokanal Brandenburg Duitsland

Veel tijd om bij te komen na Fish-O-Mania was er niet deze keer. Vrijwel meteen nadat ik thuis kwam vertrok ik weer, nu naar Brandenburg voor de Meerlanden Jeugd op het Silokanal.
Dat is trouwens zeker geen straf want de visserij daar is prachtig normaal gesproken.

De vangsten waren niet eens zo heel geweldig in dit geval maar nog altijd wel veel en veel beter dan we in Nederland gewend zijn.
De vaste stok was zeker belangrijk maar ook het bolo-vissen was heel belangrijk en zo werd het voor iedereen een hele leerzame week.

Enthousiasme was er genoeg bij onze vissers. Toen ik aankwam waren de meeste vissers van nhet team al aan het vissen en ook de rest volgde snel. Prima, zonder meer.
Je ziet natuurlijk wel hier nog vaak dat beetje gebrek aan ervaring. Hoe kan het ook anders? Geen enkel probleem, juist daarvoor zijn we hier.

Ook Belgie en Duitsland waren al ruim op voorhand hier aanwezig en vingen behoorlijk wat vis. Wat een prachtig viswater is dit Silokanal toch altijd weer. Over enkele maanden vissen we hier weer mee met twee Nationale (senioren)teams bij de International Anglers Meeting en dan zijn vrijwel alle vissen weer totaal andere vissen dan die je nu vangt. Ongelooflijk.

Duitsland had absoluut het beste team hier. Vooral met de Bolo viste men bijzonder sterk en men won terecht deze wedstrijd die op beide wedstrijddagen bijna dezelfde uitslag had.
Ons team werd op beide dagen tweede en de Belgen eindigden dus op beide dagen als 3e en laatste.
Ook het Individuele podium was geheel Duits. Betse Nederlander was Jeffrey Bakkernes, met 3 klassementspunten, die als 6e eindigde.

Een bijzonder leerzame visweek!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *