Wedstrijden

23-12 Werkendam “Achter het hout”

Wat een prachtig stukje winter-viswater is dit toch! Dit stukje van de “Bakkerskil”, vroeger een onderdeel van de Biesbosch, zit in deze tijd van het jaar helemaal vol met vis. Hier een wedstrijdje vissen is dan ook een plezier om te doen, zo kan ik iedereen verzekeren.

Vandaag viste ik hier samen met Arie Roubos een koppelwedstrijd en wat werd er vandaag toch weer goed gevangen. We waren vooraf niet eens zo gelukkig met onze stek. We dachten dat hoe lager het nummer zou zijn hoe beter onze kansen. Het werd dus een hoog nummer. Dat bleek echter achteraf niet echt een probleem.

De start was wat moeizaam misschien. We vingen wel wat vis maar uitsluitend vrij kleine vis. Eigenlijk leek het er toen op dat de vangsten wat zouden gaan tegenvallen.

Nou dat viel allemaal erg mee. Vooral in het tweede wedstrijdgedeelte werden er overal volop mooie voorns gevangen en ving iedereen gewoon heel goed. De onderlinge gewichtsverschillen gingen bijzonder klein zijn.

Peter Swart en Leen vd Berge wonnen ons vak, en ook de wedstrijd met ruim 24 kilo. Het andere vak werd gewonnen met ruim 22 kilo. Arie en ik eindigden uiteindelijk net als tweede in ons vak met 20870 gram, zo’n 400 vissen. Wat een prachtige visdag!!! Heerlijk gevist vandaag!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *