Wedstrijden

23 en 24 mei Topcompetitie 1 en 2 Almere Lage Vaart

Tjongejonge wat een toestanden allemaal voordat je tegenwoordig een Topcompetitie kunt organiseren.

Eerst wel toestemming om te parkeren, daarna dat weer ingetrokken door de gemeente Almere en bovendien een heel parkoersgedeelte dat blijkt te zijn ingezaaid met Bijenlint en daardoor niet bevisbaar is.
Tussendoor ook nog ambtenaren van de Gemeente Almere die (gelukkig achteraf foutief)  aan het water komen vertellen dat er helemaal geen toestemming is voor een viswedstrijd en dat die dus niet door kan gaan en dat op een moment dat de eerste deelnemers al onderweg zijn naar het parkoers.
Howww! Laten we zeggen dat ik blij was dat alle deelnemers uiteindelijk een plekje langs de waterkant hadden.

Kan je nu tegenwoordig helemaal niet meer fatsoenlijk een viswedstrijd organiseren? Het is toch erg tegenwoordig.
Ik heb nu twee keer een Topcompetitieparkoers uitgezet en iedere keer weer wordt je geconfronteerd met mensen die volgens mij alle gevoel van verdraagzaamheid kwijt zijn. Wat een mafkezen lopen, en niet te vergeten rijden, er rond tegenwoordig!
Als je ergens langs een weg loopt, in een grasberm wel te verstaan, wordt er door de voorbij rijdende automobilisten toch minimaal getwijfeld aan je verstandelijke vermogens en ook blijkt het natuurlijk fantastisch om de uitgezette nummers en vlaggen te laten verdwijnen. Heel leuk allemaal, het zal wel.

Er werd zeker niet goed gevangen tijdens deze twee wedstrijden en bovendien kan je de vangsten met een gerust hart “grillig” noemen.
Daar waar er op sommige plekken zowat niks te vangen was waren er ook bijna recordvangsten op andere plekken.

Al met al vond ik het zeker niet de beste Topcompetities die ik ooit heb meegemaakt en raak ik er steeds meer van overtuigd dat het beter zou zijn om helemaal niet meer dit soort wedstrijden te organiseren in deze tijd van het jaar.
Het enige probleem is dat alle kalenders al overvol zitten en dat er bijna geen vrije data over zijn.

Dit week-end maar snel vergeten wat mij betreft want ik heb het totaal niet naar mijn zin gehad..

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *