Wedstrijden

24/12 Drimmelen Oude Jachthaven

Er wordt dit jaar redelijk goed gevangen hier en dat is dan ook meteen te zien aan de deelnemersaantallen. Met name leuk om te zien voor organisator Jos van Avendonk met zijn team van helpers. Deze mensen doen namelijk al heel wat jaren prima werk waar al heel veel vissers heel wat prachtige visdagen door hebben kunnen beleven. Dat mag ook weleens gezegd zijn. Vanmiddag waren er hier gewoon bijna 40 vissers!

Ik mocht niet bepaald klagen met mijn loting. Ik lootte een van de nummers pal tegen het aanloopsteiger van de Tussenhaven bij de zeilschool. Het water stond bovendien vrij hoog en bij dat soort omstandigheden zijn dit prachtige nummers.

Over de wedstrijd kan ik vrij kort zijn. Alles verliep ideaal en ik ving de gehele wedstrijd gewoon goed vis. Dit is een veel ondieper nummer dan de meeste andere plekken en dus kun je dan ook veel sneller vissen natuurlijk. Ik probeer altijd mijn vissen te tellen en vandaag kwam ik tot precies 210 stuks. Hoewel de vissen niet zo heel groot waren gemiddeld wist ik dat dit aantal wel tot een aardig totaalgewicht moest leiden en dat klopte ook. Mijn vissen wogen in totaal 9870 gram en daarmee bleek ik zowel het vak als ook de gehele wedstrijd mee gewonnen te hebben.

Verder was er overal wel aardig gevangen vanmiddag trouwens met nog een 9 kilo + gewicht en heel wat gewichten van boven de 6 kilo ook in de andere vakken. Geloof me, dan is het echt prachtig vissen in Drimmelen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *