Wedstrijden

24-12 Lage Zwaluwe Jachthaven

Vandaag dus weer terug naar deze mooie jachthaven. Men probeert in ieder geval er alles aan te doen om de nummers zo eerlijk mogelijk uit te zetten hier. Helemaal zeker ben je echter nooit natuurlijk. Vissen hebben nu eenmaal vinnen en een staart en kunnen zwemmen.

Het geluk lachte me toe vandaag. Ik lootte nummer 10, op zich leek dat geen bijzonder nummer maar dat bleek het wel degelijk te zijn. Precies hier bleek namelijk de enige plek te zijn waar de vissen zich vanaf het begin al ophielden. De reden?? Ik kan het niet aangeven. De boot die hier afgemeerd ligt schijnt verwarmd te zijn, maar of dit ook zo is?? Hij leek me in ieder geval niet bewoond.

Hoe dan ook, de vissen lagen “opgestapeld” hier al vanaf het begin. Het stormde behoorlijk en het enige dat niet optimaal ging vanmiddag was dat er een onverwacht sterke onderstroming was hier. Eigenlijk had ik niet helemaal op de ideale plek aangevoerd.

Na een tijdje kreeg ik de vissen behoorlijk goed aan de praat. Echt groot waren ze niet gemiddeld maar qua aantal mocht ik zeker niet klagen. Ik ving uiteindelijk 184 stuks die bij elkaar 7420 gram wogen.

Er was op de meeste plekken niet zo bijzonder gevangen vanmiddag en mijn gewicht bleek niet alleen genoeg voor de vakwinst maar ook voor de winst in de gehele wedstrijd.
Het zat bijzonder mee vanmiddag en ik heb werkelijk heerlijk gevist. Snel en veel vis vangen in een jachthaven is en blijft toch het mooiste vissen dat er bestaat voor me.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *