Wedstrijden

24-4 Budgetwedstrijd Wout van Leeuwen Vlaardingse Vaart

Vorige week werd hier tijdens een jeugdclinic nog leuk gevangen, vandaag was dat wel anders. Hoe kan het ook anders, op een gegeven moment vandaag was het hele parkoers wit na een hagelbui en de temperatuur was amper boven nul.

Zelf mocht ik op zich niet eens klagen. Ik lootte links van de loopbrug die daar ligt en met de feederhengel kreeg ik geen beet maar met de vaste stok ving ik best leuk vis voor de omstandigheden.
Ik eindigde de wedstrijd met bijna 7 kilo, zo’n 60 a 70 voorntjes, bliekjes en een enkele winde.

Eigenlijk dacht ik dat ik daarmee een hele goede uitslag ging vissen. Fout, fout, helemaal fout. Een eind verder naar links, tussen de twee haveningangen, zaten een aantal mensen op rij die mooie brasems vingen tegen de overzijde van het water en daar vielen alle sectorprijzen vandaag. Ik had niet eens een prijs nog.

De wedstrijd werd gewonnen door William Lambrechts met zo’n 25 kilo en verder waren er nog een aantal gewichten van boven de 10 kilo daar.

Lekker gevist al met al, maar ook helemaal kansloos vandaag. Het is niet anders.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *