Internationaal Wedstrijden

25-5 Dames-training Van Harinxmakanaal Leeuwarden

Je kan merken dat er een heus WK in eigen land aan zit te komen. Steeds meer mensen beginnen er zich voor te interesseren.
Voor ons team is het de hoogste tijd om te beginnen met het verkennen van het water en op een enkeling na is men daar inmiddels ook mee begonnen.
Ik ben er zelf nu twee keer geweest en wat opvalt is dat de vangsten verrassend goed zijn. Volop kleine vis en ook best wat brasem. Dat ziet er allemaal lang niet slecht uit en wanneer de vissen een beetje op dit stuk van het kanaal willen blijven (ik kan me eigenlijk geen reden bedenken waarom dat niet zou gebeuren) dan kunnen we hier een mooi kampioenschap tegemoet zien.
Vandaag moest er behalve gevist ook gefilmd worden. Marco Kraal kwam langs voor Vis-TV opnames. Nou hij heeft in ieder geval materiaal met vissen erop.
Na een irritant begin met een volgeladen schip dat de hoek om kwam precies na het aanvoeren begonnen we toch weer goed vis te vangen. Opvallend was dat ik geen enkele voorn gezien heb in tegenstelling tot vorige week.
In ieder geval begint al een beeld te ontstaan over de te verwachten visserij. Nu wordt het zaak om daarbij het perfecte materiaal te krijgen voor iedereen en om de opgedane idee├źn meer uit te gaan werken. Er is daar nog heel wat werk aan de winkel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *