Wedstrijden

26-12 Drimmelen Oude Jachthaven

Het is hier al een jarenlange traditie om op 2e Kerstdag hier een wedstrijd te vissen en dat bleek in een behoefte te voorzien want ook vanmorgen waren er weer gewoon meer dan 30 vissers.

Ik lootte ook nu een nummer in het vak bij de zeilschool, er was alleen wel een verschil met de plek van twee dagen ervoor. Ik zat nu ook op een van de nummers dicht tegen de oever maar nu verder van het aanloopsteiger verwijderd. Eerlijk is eerlijk, ik zag veel goede vissers op goede plekken en ik wist dat het niet zou gaan meevallen om vanaf mijn stek in de prijzen te vissen.

Ik besloot om zo dicht mogelijk tegen het steiger aan te vissen en iets verder uit de oever omdat ik dacht dat het water zou afgaan. Het werd eigenlijk best een leuke visdag. Ik ving ruim 140 vissen die bij elkaar 6220 gram wogen. Nooit ging het echt snel en nooit leken de vissen me groot genoeg, toch bleek ik nog bijzonder dicht bij de vak prijzen te zijn uitgekomen.

Er waren in dit vak 2 ex equo gewichten van ruim 8 en een halve kilo en “baarzen-specialist Henk Kokke ving achter me precies 6230 gram waarmee hij me dus net versloeg voor de laatste vak prijs.

Heerlijk gevist weer en ook nu weer bleek er ook elders goed gevangen te zijn. Dit was zo’n dag waarvan je toch wel een goed gevoel over houd ondanks het ontbreken van een goed resultaat.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *