Wedstrijden

27-12 Werkendam Jachthaven 3 daagse dag 1

Dit is een prachtige 3-daagse wedstrijd die Dirk Arendse hier jaarlijks organiseert.
Vaak veel vis en een hoop goede vissers zorgen ervoor dat dit prachtige visdagen zijn.

In deze haven had ik nog niet gevist deze winter maar ik had vooraf al gehoord over uitstekende vangsten hier en dat bleek ook te kloppen.

Ik lootte nummer 16 in het B-vak, een nummer waar ik vorig jaar ook al eens zat.
Je hebt daar maar een klein gaatje tussen enkele bootjes  en ik wist meteen dat ik pal tegen het steiger moest vissen waar net een half dobbertje meer water staat.
Het is dan wel uitkijken dat je op de juiste plek aanvoert. Iets te dicht tegen het steiger voeren kan betekenen bij de verkeerde stroming dat alle vissen onder het steiger zitten waar je er niet goed bij kunt.

Het werd een prima dag met volop vis. Ik won het vak met 14432 gram, precies 320 vissen. Niet slecht voor 4 uur vissen. Een prima begin van de 3 daagse bovendien.

Er was ronduit geweldig gevangen overal met een berg 20 kilo + gewichten en als klap op de vuurpijl een ruim 33 kilo gewicht voor Ron Vermeulen.
Een van de mooiste netten vis die ik in lange tijd gezien heb. Tja Ron is nu niet bepaald de man die je op een hoop vis moet hebben zitten want snellere vissers zijn er niet veel in ons land. Prachtig!

Op naar het C vak morgen. Normaal het minste vak maar nu gaat dat nog wel meevallen volgens mij.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *