Wedstrijden

28-12 Drimmelen Oude Jachthaven

Hier in Drimmelen is bijna iedere dag te vissen in deze tijd van het jaar. Prachtig! Ook vandaag weer een wedstrijd van EMV, oftewel Jos van Avendonk en zijn team van helpers.

Ik blijf hier telkens maar weer in hetzelfde vak loten. Geen straf hoor want hier wordt vaak het meest gevangen de laatste tijd. Vandaag lootte ik een van de nummers pal tegen de zeilschool en dat zijn de meest vis-zekere nummers die er zijn hier.

Het werd vandaag wel een wedstrijd met hindernissen om het maar voorzichtig zo te stellen. Om sowieso hier te kunnen vissen moet je eerst een steigerplank weghalen en de ruimte die daardoor ontstaat is je visplek.

Er werd goed gevangen vandaag. Zelf ving ik redelijk goed en achter me hoorde ik constant het “plonzen” van in het leefnet vallende vissen bij zowel Lucien de Rade als Ben de Wijs.

Ik had vooraf nog zo goed bedacht waar ik precies ging voeren en nog bleek het verkeerd. Eigenlijk bestaat deze plek uit 2 vis vakjes die worden gescheiden door een metaal gedeelte van het steiger. Ik had slimmer kunnen zijn, maar goed. Ik ving uiteindelijk ruim 170 vissen die bij elkaar 7860 gram wogen. Dat bleek uiteindelijk goed genoeg voor de 3e plaats in dit vak. Lucien de Rade won vandaag met ruim 9500 gram.

Al met al was er weer super gevangen vandaag en zo werd het een voor de omstandigheden prima visdag. Wat is dit toch een mooi haventje!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *