Beurs

28 t/m 30-11 Hengelsportbeurs Utrecht Jaarbeurs

Drie bijzonder druk bezochte dagen werden het hier. Kortom een uitstekende beurs voor alle aanwezigen. Complimenten voor organisator Dirk Drent en zijn team.

Ik stond op onze JVS stand natuurlijk en behalve dat er heel aardig werd verkocht viel het me ook nu weer op hoeveel mensen begaan zijn en interesse hebben in onze Nationale teams en de prestaties daarvan.
Zo werd ik ontelbare keren gefeliciteerd met het behaalde WK-succes. Prachtig natuurlijk en voor mij het bewijs dat ook wij nuchtere Nederlanders het toch eigenlijk best leuk vinden wanneer onze sporters en deelnemers ergens goed presteren. Hele leuke reacties zaten erbij. Nogmaals iedereen hartstikke bedankt!

Verder ben ik ook altijd wel weer heel erg blij wanneer het eenmaal zondag-avond is en we kunnen gaan afbreken. Dit zijn niet de meest rustige bezigheden natuurlijk en na 3 dagen heb ik het ook weer wel gehad moet ik zeggen. Er komen mooie tijden aan nu. Vis-tijden wel te verstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *