Wedstrijden

30-3 Akersloot Noord-Hollands Kanaal

Het moet nu niet meer gekker worden allemaal!
Het weer is nog steeds ongekend koud voor de tijd van het jaar en volgens mij is er niet eens zicht op verbetering.
Het is bijna April en het lijkt wel midden winter.

Ik wist op voorhand dat ik niet op geweldige vangsten hoefde te rekenen toen ik inschreef voor deze wedstrijd. Toch kon ik het niet laten.
Het doel van deze wedstrijd, die werd georganiseerd om wat extra “financien” te genereren ter ondersteuning van het W.K. voor Clubs team dat deel neemt aan dit kampioenschap in Italie later dit jaar, sprak me daarvoor teveel aan.

Ik kan me dit parkoers nog herinneren van zo’n 12 tot 15 jaar geleden. Toen was dit stuk van het Noord-Hollands kanaal bekend als een geweldig winter- en voorjaarswater waar vooral heel veel bijzonder grote voorns waren te vangen.

Nu is dit inmiddels ver voltooid verleden tijd. Ook hier zijn veel aalscholvers en vooral ook een beroepsvisser actief zo begrijp ik.

Dat kan allemaal wel zo zijn maar toch was deze dag wel zo ongeveer uniek.
Met 78 deelnemers wisten we helemaal en totaal niks te vangen en in een grotere wedstrijd als deze is dit pas de tweede keer in mijn visleven dat ik dit meemaakte. Echt bedroevend!!

Zo jammer allemaal. De organisatoren Stefan Verhoeven, Noel Gulpen, Ramon Ansing, Sjors Milder, Peter Zwerts en Ramon Pasmans hadden alles verder perfect voor elkaar met vooral ook een prima prijzentafel. Hoe jammer is het dan wanneer alle prijzen moeten worden verloot.

Het is niet anders. Ik hoop dat de wedstrijd in ieder geval de doelstelling heeft gehaald want dat verdienen de jongens gewoon.
Vergeet niet hoeveel tijd erin gaat steken om iets dergelijks goed te organiseren en dat dit prima was georganiseerd stond buiten kijf.

Toen ik tijdens de wedstrijd ook nog hoorde van de afgelasting van de laatste wedstrijd van de Kooy 4-daagse van de dag erna was de dag helemaal compleet.

 Snel vergeten allemaal en wachten op betere tijden. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *