Wedstrijden

31-5 Training WK Jeugd Assen Noord-Willemskanaal

Het is nog steeds niet al te best gesteld met de vangsten hier hoewel er toch in ieder geval al iets meer vis boven water kwam.

Een WK in eigen land vergt altijd extra energie en dat geldt zeker dit jaar nu we het Jeugd WK organiseren.

Vroeg in het jaar al kwamen we hier trainen en sinds die tijd zijn we met de verschillende teams al verschillende malen terug geweest hier. Aan de voorbereiding kan het dan ook zeker niet liggen. Sterker nog, ik neem echt mijn petje af voor alle betrokken vissers.

Ik verwacht dat de visserij op dit water na het einde van de paaitijd wel gaat verbeteren en dat mag ik ook hopen.
Vorig jaar werd hier heel leuk gevangen tijdens de zomermaanden en ik hoop echt dat dit ook nu zo gaat zijn want hoe je het ook wendt of keert, het succesvol organiseren van zo’n WK hangt in grote mate af van de vangsten.

Het enige dat we als coaches kunnen doen verder is het zo gboed mogelijk voorbereiden van onze teams op deze wedstrijd en daar zijn we dus mee bezig.

Naar ik begrijp van de vissers komt hun focus vanaf nu zelfs nog meer op dit evenement en als dat allemaal zo is dan kunnen we gerust zeggen dat we maximaal voorbereid aan de trainingsweek kunnen beginnen straks.

Ik zou in ieder geval graag onze deelnemers een goed resultaat gunnen. Ik vind dat ze dat wel verdienen na zoveel inzet van iedereen.

Ik kan iedereen die belangstelling heeft voor het wedstrijdvissen, en zeker onze jeugdige vissers, adviseren om in de week van 21 tot en met 27 Juli eens naar Assen te komen om eden training en/of de wedstrijd te komen bekijken en met eigen ogen bekijken wat dit soort vissen allemaal inhoudt tegenwoordig. Je zal er veel van leren denk ik.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *