Wedstrijden

4-11 Huizen Binnenhaven Winkelcentrum Individueel

Vandaag waren we terug in Huizen, maar nu op een ander parkoers. Waar we vandaag visten is normaal de “hotspot”.

Hoewel alles vooraf erop wees dat er vandaag gigantisch veel vis gevangen ging worden viel dat in de praktijk bijzonder tegen.

Natuurlijk, Arjan Klop is al meteen weer in winter-topvorm en won ook vandaag, en natuurlijk is zijn gewicht 19 kilo meer dan prima, maar met naast hem nog een goede 13,4 kilo voor Stefan Altena en verder op het hele parkoers als hoogste gewicht 8900 gram met daarbij ook mensen zonder vis doen me de wenkbrauwen fronsen voor dit water.

We moeten niet te snel panikeren maar het zou ook zo maar eens kunnen zijn dat er komende winter gewoon minder vis aanwezig is hier.

Zelf lootte ik twee plekken links van het houten brugje in het beste vak. Een plek die goed was voor enkele vissen maar ook een die volledig kansloos was om mee te doen voor de prijzen.
Ik ving uiteindelijk rond de 5 kilo aan wel hele mooie voorns. Op het laatst begon ik wat beet te krijgen maar goed was het nooit. Er was volgens mij amper vis. Zelfs met de match lukte het maar amper om enkele vissen bij elkaar te sprokkelen.

Snel vergeten dus vandaag en hopen op betere tijden zoals dat heet

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *