Wedstrijden

4-6 Aquavita Driel

Aquavita is een van de vele commerciële vijvers die de laatste tijd overal lijken te ontstaan in ons land. Toch is deze vijver niet te vergelijken met de meeste andere vijvers. Hier is een zogenaamde gemengde visserij en juist daarom besloot ik me in te schrijven voor deze wedstrijd.
Behalve de gebruikelijke karpers worden hier ook F1 karpertjes,koi-karpers, zeelten, brasems en windes gevangen. Mooi!!!

Ik vind dit echt een prachtige vijver. Mooi aangelegd en voldoende vis op de gehele vijver en dus voor iedere visser, waar hij ook loot.
De mensen die dit “runnen” weten in ieder geval goed waarover ze spreken en ik ben zeker van plan om hier vaker te vissen wanneer dat uitkomt.

De vangsten vandaag waren misschien niet enorm maar zeker goed verdeeld en zo werd het een leuke wedstrijd.
Jan Zekveld won hier vandaag voor de derde keer op rij. Vandaag ving hij ruim 26 kilo en het opvallende was dat zijn vangst maar voor net de helft misschien uit karper bestond.
Zelf lootte ik achter het eiland in het andere vak en dat werd gewonnen met ruim 21 kilo. Zelf ving ik na een moeizame start en een redelijk goed einde van de wedstrijd 13800 gram wat net genoeg was voor de 2e plek in dat vak.

Lekker gevist vooral!
Toch zullen karpers wel nooit echt mijn “ding” worden. En dat is eigenlijk wel nodig als je jezelf wilt meten met de toppers op dit gebied.
Ik kan iedereen een visdag aanraden hier in ieder geval.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *