Wedstrijden

7 en 8-5 Teamtopcompetitie 1 en 2 Beukerskanaal Steenwijk

Dit week-end hadden we de eerste twee wedstrijden van het nieuwe Teamtopcompetitie-systeem wat al onze Nationale selecties gaat bepalen en ook zowel de Individuele als de Team Nationale kampioenen.

Hoewel de vangsten zeker niet super waren zou het ook niet goed zijn om te zeggen dat er niks gevangen werd. Best wat kleine vis en wat blieken met hier en daar een brasem op de vaste stok-afstand en aan de overkant met de match-hengel soms ook verschillende flinke brasems. Daarom ging het dit week-end

Twintig teams van 5 vissers hadden zich ingeschreven en wat opviel was dat er hier en daar nog piepjonge vissers tussen zaten. Prima wat mij betreft.
Ook viel op dat er een aantal teams flink bovenuit steken en dat, zoiets krijg je natuurlijk altijd, er ook enkele flink tegen vielen.

Hoe dan ook, al met al vind ik dit zeker een veelbelovend systeem dat een echte kans verdient.
Nu is alles nog hagelnieuw voor iedereen en moeten verschillende organisatorische dingetjes nog “in hun plooi vallen”. Dat zal vanzelf gaan verder.

Als coach zie ik het zo dat we de beste teams en vissers ook echt op de voorgrond moeten zien te krijgen zodat we de juiste keuzes kunnen maken voor onze Nationale teams en waardoor ook de echt beste teams ons land zullen vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen voor Clubteams.
Nou, ik heb er echt alle vertrouwen in dat we dat met dit systeem ook echt kunnen bewerkstelligen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *