Wedstrijden

8-12 Huizen Haven

Ook hier is de situatie minder goed dan vorig jaar. Echt klagen mogen we overigens nog steeds niet hoor.
Iedereen krijgt volop beet en vangt aardig wat stuks. Het is echter wel veel en veel minder allemaal dan we hier “van vroegere jaren” gewend zijn.

Vandaag was er een wedstrijd georganiseerd door Bouke vd Ploeg. Die wedstrijd was gedeeltelijk een koppelwedstrijd nu omdat zoveel mogelijk vissers geplaatst werden op het stuk van de haven waar vis werd verwacht en er zo meer plek benut kon worden. Prima, het gaat in eerste instantie om het leuk vissen natuurlijk.

Ik viste met gelegenheidsmaat John Vallen en dat was niet bepaald een straf. Ik hoop maar niet dat het dat wel voor hem is geworden want ik kwam gewoon tekort vandaag. Nooit kon ik vangen in zijn tempo.
Gelukkig ving ik in het laatste uur nog wat grotere visjes want verder ging het dramatisch gewoon.

De visserij op deze kleinere visjes van nu is weer helemaal anders als zoals ik hier voorheen altijd viste. Dat bleek me pas echt vandaag. Ik miste ongelooflijk veel beten en kreeg het nooit goed voor elkaar gewoon.

Uiteindelijk vingen we 8550 gram en daarmee kwamen we ruim 2 kilo tekort voor een vakprijs.Dat lijkt misschien niet zoveel maar met deze kleine visjes is dat heus heel wat. Niet goed gewoon, althans niet ik.

Snel vergeten en op naar volgende week wanneer ik hier terug kom.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *