Wedstrijden

Anglo-Dutch Festival dag 2

Vandaag visten we op een ander stuk parkoers van het kanaal. Nu rondom de kleine sluis. Prima nummers normaal. Ik lootte links naast de sluis. Een echte topstek.
Ook vandaag viel het allemaal wat tegen. Geen lijners, amper beten, het leek gewoon alsof er weinig vis aanwezig was. Ik ving uiteindelijk 14500 gram en dat was wat heel wat vissers in ons vak zo ongeveer vingen. Ook nu werd naast me redelijk gevangen. Lee Hall ving 22 kilo en ook hij sloeg de gehele dag aan, ook weer op veel lijnzwemmers die ik totaal niet kreeg trouwens. Het zal moeten verbeteren want zo gaat het niet goed voor me.
Andy Beesley won vandaag met ruim 29 kilo. Ik heb nog heel wat in te halen en moet echt een supoerdag krijgen voor een topresultaat. Het mooie van dit systeem van totaalgewicht is dat er zoiets altijd nog in zit tot op de laatste dag van de wedstrijd. Ik blijf hopen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *