Wedstrijden

Anglo-Dutch Festival

Voor de 14e keer organiseer ik samen met Pat Mc Evoy deze wedstrijd waaraan vooral Engelse wedstrijdvissers deelnemen, aangevuld met wat Nederlandse en ook Belgische vissers.
Na de prima wedstrijd van gisteren viel het nu allemaal iets tegen eigenlijk. Het blijft maar te koud en wisselvallig weer en dat heeft zijn invloed op het aasgedrag van de vissen.
Wat ik ook deed, op geen enkele manier kreeg ik iets fatsoenlijks op gang. Wat ik ook deed, ik kreeg gewoon amper een beet. Uiteindelijk ving ik 4 vissen die bij elkaar ruim 7 kilo wogen. Een slechte start van het Festival dus. De uitslag wordt opgemaakt aan de hand van het hoogste vangstgewicht over 4 dagen dus er is nog alles mogelijk. Ik lig echter al 29 kilo achter op de winnaar van vandaag. Andre Schipper ving namelijk 36 kilo en daarmee nam hij meteen een aardige voorsprong.
Ook naast me werd goed gevangen door Ritchie Vaughn. Hij werd tweede met 23 kilo. De gehele dag sloeg hij aan, hetzij op aanbeten of ook vaak op lijnzwemmers. Als enige op dat hele stuk parkoers. Wat kan vissen toch een vreemde bezigheid zijn soms.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *